Disney vælger København til turnaround i 2015

”Disney Magic” bliver en god bekendt af CMP i sæsonen 2015 med to turnarounds og anløb på fem andre krydstogter

Disney Cruise Lines program for 2015 omfatter en række nye krydstogter til Norske Fjorde og Baltikum, og her har Disney valgt København som turnaround havn for to togter, samt som udgangspunkt for to andre.

De to turnarounds har Norske Fjorde på programmet, på hhv. 7 og 9 nætter. Derefter afgår skibet på et 11- nætters togt til Norske Fjorde og Island med slutanløb i Dover. Totalt besøger skibet ”Disney Magic” København på syv krydstogter i 2015.

”Det er skønt at mange års ihærdig og målrettet bearbejdning fra både CMP og agenten Bella Vista Travel nu giver resultater, og vi glæder os til at lægge kaj og terminal til at håndtere Disnyes turnaround anløb,” siger Arnt Møller Pedersen, COO Cruise & Ferries i CMP.

”København, Tivoli og Disney er en supreme cocktail, og vil uden tvivl appellere til Disnyes største kundegruppe, nemlig børnefamilierne, der med Disney Cruise Line får det ultimative krydstogtprodukt. Selv om langt de fleste af kunderne kommer fra USA, har Disneys krydstogter med udgangspunkt i København også mulighed for at lokke skandinaviske familier til.”

Disney Cruise Line har rendyrket temakrydstogtet med fokus på børnefamiliernes behov. Disneys univers med de populære Disney-figurer, superhelte og leg og sjov findes overalt på skibet, og turen til de norske fjorde relaterer også til Disnyes seneste tegnefilm, Frozen, der foregår i et norsk-inspireret landskab.
”Disney Magic” flytter fra Middelhavet til København for at kunne påbegynde det første togt til Norske Fjorde den 6. juni, men allerede den 30. maj er København udgangspunkt for et krydstogt med ”Disney Magic” til Baltikum med sidste anløb i Stockholm. Skibet er fra 1998, og var det første skib i Disney Cruise lines flåde, der i dag omfatter fire krydstogtskibe. Det har en kapacitet på 2.700 passagerer og en besætning på 950 mand.

Kilde: Copenhagen Malmö Port – cmport.com